nemar-edil-s
nemar-edil-s-2

PREZENTAREA ORGANIZATIEI

Infiintata in anul 2006, S.C. NEMAR EDIL-CONSTRUCT S.R.L. este o organizatie privata cu capital integral romanesc. Nascuta din pasiunea pentru domeniul constructiilor, S.C. NEMAR EDIL-CONSTRUCT S.R.L. a crescut rapid  şi s-a dezvoltat  in ceea ce priveste serviciile oferite. Astfel, in momentul de fata S.C. NEMAR EDIL-CONSTRUCT S.R.L. este in masura sa ofere solutii complexe pentru o mare diversitate de lucrari in domeniul constructiilor. Marturie stau lucrarile executate, toate reprezentand motiv de mandrie atat pentru noi cat si pentru beneficiarii lor. De la constructii industriale eficiente la constructii civile si edilitare, S.C. NEMAR EDIL-CONSTRUCT S.R.L. reprezinta solutia pentru nevoile clientilor sai.

Cu o echipa de profesionisti tineri, insa cu experienta vasta, avand avantajul viziunii moderne, al entuziasmului si inclinatiei catre inovatie, S.C. NEMAR EDIL-CONSTRUCT S.R.L. imbina designul si confortul cu eficienta. Angajatii nostri acopera toate ariile necesare activitatii de constructii, fiind calificati si foarte bine instruiti: de la personalul TESA – maistri, ingineri, Responsabilul tehnic cu executia (RTE), controlori calitate (CQ), Responsabilul MI si cel Sanatate si Securitate in Munca, la dulgheri, fierari-betonisti, zidari, zugravi, drumari si nu numai. Nimic nu este imposibil la lucrul in echipa, data fiind creativitatea si profesionalismul.

Evolutia constanta a companiei S.C. NEMAR EDIL-CONSTRUCT S.R.L. se reflecta in cifra de afaceri si numarul, precum si anvergura si diversitatea lucrarilor contractate.

S.C. NEMAR EDIL-CONSTRUCT S.R.L. va fi intotdeauna o companie orientata spre client, incercand in permanenta sa afle nevoile acestuia, in misiunea sa de a-i aduce visul la realitate. Clientii S.C. NEMAR EDIL-CONSTRUCT S.R.L. sunt alaturi in timpul activitatilor si a procesului de executie, printr-o colaborare, participare si comunicare eficienta, fiind la curent cu stadiul de lucru in conformitate cu graficul de executie. S.C. NEMAR EDIL-CONSTRUCT S.R.L. si-a facut o misiune din a respecta toate promisiunile, verbale sau contractuale, in asa fel incat proiectul sa fie un succes, al companiei si mai ales a clientului. Obiectivele S.C. NEMAR EDIL-CONSTRUCT S.R.L. vizeaza mentinerea evolutiei constante, continua dezvoltare si largirea gamei de servicii, precum si a echipei, astfel incat sa inovam mereu si sa reprezentam, asa cum ne-am dorit de la inceput, un factor important in modernizarea si infrumusetarea Romaniei.

Toate activitatile desfasurate de S.C. NEMAR EDIL-CONSTRUCT S.R.L. sunt in deplin acord cu prevederile legale si documentele de reglementare (normative, standarde, cerinte de reglementari tehnice, etc.)

Nemar Edil Construct © Copyright 2016 P!XEL