procese-s
procese-s-2

Pentru implementarea si derularea politicii in domeniul managementului integrat, managementul de varf al S.C. NEMAR EDIL-CONSTRUCT S.R.L.a prevazut, organizeaza, deleaga, coordoneaza, antreneaza, urmareste, evalueaza si controleaza ca:

  • Tot ceea ce este necesar pentru desfasurarea normala a unei activitati este asigurat DIN TIMP, prin documente cu caracter general si/sau particular, prin dotarea materiala si umana corespunzatoare.
  • Tot ce este prevAzut (a se realiza) este Indeplinit integral in avans de declansarea si/sau pe parcursul desfasurarii unei activitati.
  • TOT CE (este necesar) SE INDEPLINESTE mereu CORECT SI TOTDEAUNA in acelasi FEL, existand o modalitate de constatare, analiza si corectie a anomaliilor aparute.

Metoda fundamentala folosita in managementul integrat este PREVENIREA. Verificarii si avizarii ii revine rolul de a confirma ca produsul/proiectul/serviciul realizat este corespunzator, de a depista si a elimina eventualele abateri constatate in toate etapele de elaborare a documentatiilor si executiei constructiilor si a genera actiuni preventive si corective.

Nemar Edil Construct © Copyright 2016 P!XEL