Bd. Timisoara, nr. 89-91, et. 1, sectorul 6. Bucuresti

Nemar Edil Construct

PREZENTAREA ORGANIZATIEI

SC NEMAR EDIL CONSTRUCT a luat fiinta in anul 2006 ca o societate cu capital privat romanesc al carei domeniu principal de activitate il constituie constructiile. Datorita lucrarilor de buna calitate si a gradului mare de diversitate a acestora, firma si-a creat un portofoliu de clienti fideli. Fiecare realizare poarta amprenta profesionalismului, pasiunii, energiei si entuziasmului unor tehnicieni de exceptie. De a lungul anilor societatea a fost capabila sa abor­deze o gama variata de lucrari in domeniul constructiilor civile, drumuri respectiv apa canal atat in Bucuresti cat si pe teritoriu tarii.

Indiferent de marimea si complexitatea acestora, lucrarile finalizate prin calitatea si profesionalismul cu care au fost realizate, reprezinta cartea de vizita a societatii noastre.

VIZIUNE, MISIUNE, VALORI

Compania Nemar Edil Construct are ca obiectiv principal satisfacerea cerintelor clientilor prin respectarea termenelor contractuale agreate, respectarea conditiilor de calitate, aplicarea cu strictete a normelor de SSM si aplicarea legislatiei in vigoare.

Dezvoltarea unui sistem profesionist de lucru, pregatirea unui personal dedicat pentru fiecare activitate in parte orientat catre rezultat.

Suntem aici la dispozitia ta, pentru orice fel de informatii ne puteti contacta

Cere o oferta