Bd. Timisoara, nr. 89-91, et. 1, sectorul 6. Bucuresti

Comuna Salciile, jud. Prahova

Beneficiar: Primaria comunei Salciile
Termen contract 12 luni
Valoare contract: 5.677.802,58 RON
INAPOI LA PORTOFOLIU

Construire statie de epurare si deversare in emisar, retea de canalizare ape uzate, extindere retea de distributie a apei potabile.

Strategia companiei Nemar Edil Construct  este orientata spre furnizarea de servicii de proiectare si antreprenoriat general de cea mai buna calitate, pentru satifacerea cerintelor clientilor, prin crearea de parteneriate durabile, reciproc avantajoase, bazate pe transparenta, comunicare, colaborare si sustinere reciproca, in scopul realizarii unor proiecte de referinta pe piata constructiilor.

Potentialul oferit de proiectele de dezvoltare din domeniul industrial, edilitar si de infrastructura, precum si utilizarea de tehnologii noi, sunt  luate in considerare in definirea dezvoltarii strategice a companiei.

Conducerea companiei este asigurata de un comitet director, responsabil pentru obtinerea rezultatelor financiare si pentru crearea unei organizatii eficiente, competitive, cu o cultura organizationala consistenta bazata pe respect, implicare si orientata catre rezultat, cu responsabilitate fata de respectarea normelor de securitate a muncii, mediu si grija pentru dezvoltare durabila.

 

Suntem aici la dispozitia ta, pentru orice fel de informatii ne puteti contacta

Cere o oferta