Bd. Timisoara, nr. 89-91, et. 1, sectorul 6. Bucuresti

Eficientizarea energetica prin reabilitarea cladirilor rezidentiale din Orasul Magurele

Beneficiar: Primaria Orasului Magurele
Termen contract 12 luni
Valoare: 5.096.959.02RON
INAPOI LA PORTOFOLIU

Lucrarile includ termoizolarea peretilor exteriori, inlocuirea tamplariei de lemn cu tamplarie din profile PVC cu geamuri termoizolante, termoizolare interioara a intrarii in casa scarii si a camerei pubelelor, termoizolare placa peste subsol, termoizolare pereti subsol, reconfigurarea sarpantei blocurilor de locuinta; inlocuirea retelei de distributie apa calda menajera si termoficare, inlocuirea in totalitate a instalatiei electrice subsol si parti comune (corpuri iluminat cu led, aparataj electric etc), realizarea unei retele noi de preluare a descarcarilor electrice accidentale; reparatia trotuarelor de protectie in scopul eliminarii infiltratiilor la infrastructura blocului de locuinte.

CENTRU DE INFORMARE TURISTICA SIRIU

Beneficiar: CONSILIUL JUDETEAN BUZAU
Termen executie 2014 - 2015
Valoare: 71,496.87 lei
INAPOI LA PORTOFOLIU

Executie Infrastructura de vizitare aferenta implementarii proiectului Managementul conservativ si participativ al sitului ROSCIO0190PENTELEU si realizata prin proiectul „Protectia si promovarea biodiversitatii sitului ROSCIO0190 PENTELEU.

Cladirea a fost realizata din fundatii continue din beton cu sarpanta de lemn cu o terasa panoramica de 28,07mp; imprejmuire, alei pietonale si platforma gunoi selectiv; retea de canalizare pluviala noua; instalatii sanitare si termices instalatii electrice; panouri de informare; s-au realizat 2 locuri de campare si 2 popasuri

Centru de informare Penteleu

Beneficiar: CONSILIUL JUDETEAN BUZAU
Termen contract 18 luni
Valoare contract: 1.279.991,82 RON
INAPOI LA PORTOFOLIU

Executie Infrastructura de vizitare aferenta implementarii
proiectului Managementul conservativ si participativ al sitului ROSCIO0190PENTELEU si realizata prin proiectul „Protectia si promovarea biodiversitatii sitului ROSCIO0190 PENTELEU”.

Cladirea a fost realizata din fundatii continue din beton cu sarpanta de lemn cu o terasa panoramica de 28,07mp; imprejmuire,alei pietonale si platforma gunoi selectiv; retea de canalizare pluviala noua; instalatii sanitare si termices instalatii electrice; panouri de informare; s-au realizat 2 locuri de campare si 2 popasuri

Construire cladire de birouri P+2 – Ploiesti

Beneficiar: APA NOVA PLOIESTI
Termen executie: 2019 – 2020
Valoare contract: 2,301,070.15 lei
INAPOI LA PORTOFOLIU

Construirea unei cladirii de birouri P+2 pe amplasamentul imobilului din str. Ana Ipatescu nr. 6, Ploiesti. Sistemul constructiv este structura metalica cu inchideri perimetrale pereti usori si invelitoare sarpanta lemn si tabla tip tigla.

Reabilitare Sector 6

Beneficiar: SECTORUL 6 al MUNICIPIULUI BUCURESTI
Termen executie: 2014 – 2015; 2018 - 2020
Valoare contract: 88, 060, 697.61 lei
INAPOI LA PORTOFOLIU

Nume lucrare: Reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 6

Descriere: Lucrarile includ termoizolarea pereţilor exteriori, înlocuirea tâmplăriei de lemn cu tâmplărie din profile PVC cu geamuri termoizolante, termoizolare interioară a intrării în casa scării şi a camerei pubelelor, termoizolare placă peste subsol, termoizolare pereţi subsol, termoizolare planşeu terasă; înlocuirea reţelei de distribuţie apă caldă menajeră si termoficare, înlocuirea în totalitate a instalaţiei electrice subsol şi părţi comune (corpuri iluminat cu led, aparataj electric etc), realizarea unei reţele noi de preluare a descărcărilor electrice accidentale; reparaţia trotuarelor de protecţie în scopul eliminării infiltraţiilor la infrastructura blocului de locuinţe.

Suntem aici la dispozitia ta, pentru orice fel de informatii ne puteti contacta

Cere o oferta