Bd. Timisoara, nr. 89-91, et. 1, sectorul 6. Bucuresti

Consultanta si inginerie

Suntem constienti de faptul ca pentru a ne bucura de cele mai bune conditii de trai nu este suficient sa avem constructii civile sau industriale de calitate, ci avem nevoie si de constructii ingineresti de cea mai buna calitate si care sa ne creeze tot confortul. Tocmai de aceea, la Nemar Edil Construct am decis sa ne implicam si in constructii ingineresti oferind servicii de consultanta si inginerie in acest domeniu. Avem personal inalt calificat si foarte temeinic instruit in tot ceea ce inseamna astfel de servicii. Prin urmare, suntem mereu pregatiti sa facem fata oricaror noi provocari in acest domeniu si sa ne implicam cu profesionalism in orice proiect de anvergura.

Inainte de a incepe orice proiecte de constructii, serviciul de consultanta este extrem de important pentru a avea garantia faptului ca proiectul ce urmeaza a fi proiectat si executat este fezabil. In caz contrar, costurile atat cu faza de proiectare, cat si cu faza de executare se vor transforma in pierderi. Tocmai de aceea, pentru orice proiecte de constructii, fie ca vorbim de constructia de cladiri civile, de spatii industriale, de spatii comerciale, de retele de canalizare, de cai rutiere de transport sau de linii de transport pentru energie electrica, apeleaza la specialistii in servicii de consultanta si inginerie ce lucreaza pentru Nemar Edil Construct. Astfel vei avea garantia faptului ca implementarea proiectului pe care urmeaza sa il desfasori este fezabil si vei reduce considerabil toate riscurile care pot fi asociate unui proiect in constructii.

In domeniul constructiilor de orice tip exista o serie de conditii tehnice care trebuiesc indeplinite astfel incat constructia ce urmeaza a fi executata sa fie in regula din punct de vedere legal, sa fie durabila in timp si sa reziste la diferite riscuri (incendii, fenomene meteo periculoase etc.). Tocmai aici intervin aceste servicii de consultanta si inginerie pe care specialistii in domeniu ce lucreaza pentru Nemar Edil Construct le pot oferi, indiferent de tipul de constructie despre care vorbim. Pornind de la cei peste 10 ani de experienta in domeniul constructiilor si de la numeroasele proiecte incheiate cu succes, personalul temeinic instruit care lucreaza pentru Nemar Edil Construct este mereu pregatit sa ofere servicii de consultanta si inginerie pentru orice proiect in domeniul constructiilor.

Astfel, fie ca vorbim de consultanta in alegerea terenului, de respectarea conditiilor tehnice pentru rezistenta la incendii, de conditiile privind rezistenta si stabilitatea unei constructii sau de respectarea conditiilor de ordin arhitectural, expertii care lucreaza pentru Nemar Edil Construct sunt gata sa ofere cele mai bune servicii de consultanta si inginerie. Proiectele pe care firma noastra le-a incheiat cu succes reprezinta un motiv de mandrie atat pentru noi ca proiectanti si executanti, cat si pentru beneficiarii proiectelor respective. Prin urmare, daca vrei sa beneficiezi de cele mai bune servicii de consultanta si inginerie in domeniul constructiilor nu ezita sa apelezi la Nemar Edil Construct. Firma noastra este un partner de succes pentru oricine are nevoie de profesionalism, expertiza, experienta si seriozitate in domeniul constructiilor de orice tip.

Suntem aici la dispozitia ta, pentru orice fel de informatii ne puteti contacta

Cere o oferta